Tož okoštujte Slovácko

před 8 roky, 13.5.2015

ve čtvrtek 14.5.2015 v 17.00 hod. se v Hradčovicích ve Slovácké hospodě uskuteční pro mediální partnery a pozvané hosty tisková konference v duchu tradiční slovácké gastronomie k projektu Chutě a vůně Slovácké kuchyně aneb Tož okoštujte Slovácko.

Číst celý článek

Projekt Chutě a vůně slovácké kuchyně provoní místní restaurace

před 9 roky, 29.4.2015

Dalším krokem Regionu Slovácko, po vydání velmi úspěšné Kuchařky tradičních pokrmů na Slovácku II, je dostat tradiční slovácké pokrmy na stálé jídelní lístky místních restaurací.

Číst celý článek

3. místo na Gulášovém festivalu

před 9 roky, 14.4.2015

Kuchařský tým regionu Slovácko se zúčastnil I. ročníku Gulášového festivalu v Ostrožské Nové Vsi.

Číst celý článek

Kuchařka tradičních pokrmů na Slovácku II získala ocenění

před 9 roky, 14.4.2015

V úterý 10. února 2015 se ve Starém Městě v Kongresovém centru REC Group konal 6. ročník výroční konference cestovního ruchu Východní Moravy, na které převzal Region Slovácko oceněná za Kuchařku tradičních pokrmů na Slovácku II. jako "Významný počin v cestovním ruchu v roce 2014".

Číst celý článek

Křest Kuchařky tradičních pokrmů na Slovácku II

před 9 roky, 13.10.2014

Dělíme se o několik málo fotek ze křtu této dlouho očekávané kuchařky, sice s drobným zpozděním, ale pracovní povinnosti nám nedovolily současně ještě pořizvat fotografie. Kuchařku slavnostně pokřtil pan starosta Uherského Hradiště a současně předseda správní rady Regionu Slovácko Květoslav Tichavský, pan Ing. Ladislav Kryštof, radní Zlínského kraje, Renáta Polišenská, tajemnice Regionu Slovácko a současně jedna z hlavních redaktorek publikace a Lenka Durďáková. Křitili jsme v rámci Slováckého festivalu chutí a vůní v sobotu 4. 10. 2014 v Uherském Hradišti. Váš zájem o knihu předčil naše očekávání, moc děkujeme!

Číst celý článek

Balíme, rozesíláme

před 9 roky, 8.10.2014

Balíme, rozesíláme Vaše objednané knihy. Jsme malounko zahlceni objednávkami, ale pracujeme na plný výkon a během tohoto týdne odešleme všechny objednané knihy. Děkujeme všem za trpělivost, pracujeme na plné obrátky!

Číst celý článek

Gastrovečer 3. 10. 2014 v 19 hod v restauraci Hotelu Koníček

před 9 roky, 26.9.2014

Jako poděkování všem lidem, kteří podporují tradiční slováckou gastronomii, bude v pátek 3. 10. 2014 věnován večer v restauraci Hotelu Koníček. Předpremiérově zde bude představena Kuchařka tradičních pokrmů na Slovácku II a kdo ji má předplacenou, může si ji rovnou na místě vyzvednout. Podávat se bude čtyřchodové degustační menu připravené šéfkuchařem Milanem Píšťkem a večer zakončíme besedou u cimbálu s CM Mladí Burčáci. Místenky v ceně 199 Kč lze zakoupit na Městském informačním centru v Uherském Hradišti a v Restauraci Hotelu Koníček.

Číst celý článek

Slovácký festival chutí a vůní

před 9 roky, 23.9.2014

Navštivte Slovácký festival chutí a vůní, který se uskuteční v sobotu 4. října v Uherském Hradišti. Od 10.00 hodin můžete na Masarykově náměstí a ve Slováckém muzeu okoštovat přes tři desítky tradičních specialit, dobré víno, živý folklor a také v poledne pokřtít novou Kuchařku tradičních pokrmů na Slovácku II.

Číst celý článek

Kuchařka tradičních pokrmů na Slovácku I. díl opět v prodeji

před 9 roky, 16.9.2014

Rádi se s Vámi dělíme o další příjemnou zprávu - podařilo se nám získat finanční prostředky na dotisk 1. dílu, je již k zakoupení na www.tradicnivyrobek.cz, nebo po 4. 10. 2014 v síti informačních center na Slovácku. O prodejních místech budeme informovat.

Číst celý článek

Proč měníme modrou zase na červenou?

před 9 roky, 11.9.2014

Změnu má na svědomí výsledek diskutovaného tématu dotisku 1. dílu Kuchařky tradičních pokrmů na Slovácku II. Můžeme tedy směle oznámit, že se nám podařilo vše zvládnout a první díl bude! Co nevidět se objeví v našem e-shopu spolu s druhým dílem - tentokrát už ovšem ne v podobě vouheru, ale v podobě publikace, kterou budeme rozesílat za 3 týdny současně s druhým dílem.

Číst celý článek