Tož okoštujte Slovácko
ve čtvrtek 14.5.2015 v 17.00 hod. se v Hradčovicích ve Slovácké hospodě uskuteční pro mediální partnery a pozvané hosty tisková konference v duchu tradiční slovácké gastronomie k projektu Chutě a vůně Slovácké kuchyně aneb Tož okoštujte Slovácko.
Číst celý článekProjekt Chutě a vůně slovácké kuchyně provoní místní restaurace
Dalším krokem Regionu Slovácko, po vydání velmi úspěšné Kuchařky tradičních pokrmů na Slovácku II, je dostat tradiční slovácké pokrmy na stálé jídelní lístky místních restaurací.
Číst celý článek3. místo na Gulášovém festivalu
Kuchařský tým regionu Slovácko se zúčastnil I. ročníku Gulášového festivalu v Ostrožské Nové Vsi.
Číst celý článekKuchařka tradičních pokrmů na Slovácku II získala ocenění
V úterý 10. února 2015 se ve Starém Městě v Kongresovém centru REC Group konal 6. ročník výroční konference cestovního ruchu Východní Moravy, na které převzal Region Slovácko oceněná za Kuchařku tradičních pokrmů na Slovácku II. jako "Významný počin v cestovním ruchu v roce 2014".
Číst celý článekKřest Kuchařky tradičních pokrmů na Slovácku II
Dělíme se o několik málo fotek ze křtu této dlouho očekávané kuchařky, sice s drobným zpozděním, ale pracovní povinnosti nám nedovolily současně ještě pořizvat fotografie. Kuchařku slavnostně pokřtil pan starosta Uherského Hradiště a současně předseda správní rady Regionu Slovácko Květoslav Tichavský, pan Ing. Ladislav Kryštof, radní Zlínského kraje, Renáta Polišenská, tajemnice Regionu Slovácko a současně jedna z hlavních redaktorek publikace a Lenka Durďáková. Křitili jsme v rámci Slováckého festivalu chutí a vůní v sobotu 4. 10. 2014 v Uherském Hradišti. Váš zájem o knihu předčil naše očekávání, moc děkujeme!
Číst celý článekBalíme, rozesíláme
Balíme, rozesíláme Vaše objednané knihy. Jsme malounko zahlceni objednávkami, ale pracujeme na plný výkon a během tohoto týdne odešleme všechny objednané knihy. Děkujeme všem za trpělivost, pracujeme na plné obrátky!
Číst celý článekGastrovečer 3. 10. 2014 v 19 hod v restauraci Hotelu Koníček
Jako poděkování všem lidem, kteří podporují tradiční slováckou gastronomii, bude v pátek 3. 10. 2014 věnován večer v restauraci Hotelu Koníček. Předpremiérově zde bude představena Kuchařka tradičních pokrmů na Slovácku II a kdo ji má předplacenou, může si ji rovnou na místě vyzvednout. Podávat se bude čtyřchodové degustační menu připravené šéfkuchařem Milanem Píšťkem a večer zakončíme besedou u cimbálu s CM Mladí Burčáci. Místenky v ceně 199 Kč lze zakoupit na Městském informačním centru v Uherském Hradišti a v Restauraci Hotelu Koníček.
Číst celý článekSlovácký festival chutí a vůní
Navštivte Slovácký festival chutí a vůní, který se uskuteční v sobotu 4. října v Uherském Hradišti. Od 10.00 hodin můžete na Masarykově náměstí a ve Slováckém muzeu okoštovat přes tři desítky tradičních specialit, dobré víno, živý folklor a také v poledne pokřtít novou Kuchařku tradičních pokrmů na Slovácku II.
Číst celý článekKuchařka tradičních pokrmů na Slovácku I. díl opět v prodeji
Rádi se s Vámi dělíme o další příjemnou zprávu - podařilo se nám získat finanční prostředky na dotisk 1. dílu, je již k zakoupení na www.tradicnivyrobek.cz, nebo po 4. 10. 2014 v síti informačních center na Slovácku. O prodejních místech budeme informovat.
Číst celý článekProč měníme modrou zase na červenou?
Změnu má na svědomí výsledek diskutovaného tématu dotisku 1. dílu Kuchařky tradičních pokrmů na Slovácku II. Můžeme tedy směle oznámit, že se nám podařilo vše zvládnout a první díl bude! Co nevidět se objeví v našem e-shopu spolu s druhým dílem - tentokrát už ovšem ne v podobě vouheru, ale v podobě publikace, kterou budeme rozesílat za 3 týdny současně s druhým dílem.
Číst celý článek